A rendelésekről általában

A rendelésemet az Országos Gerincgyógyászati Központban elsősorban azoknak javaslom, akik a vizsgálatra több időt rá tudnak szánni.

Amennyiben időpontot is kapnak, az tájékoztató jellegű. Időnként Önnek ezen a rendelésemen sajnos várakoznia kell. Mivel az Országos Gerinsgyógyászati Központ az ország 10 élvonalbeli sportolókat ellátó intézménye közés tartozik, itt kell látom el az élsportoló betegeimet is, akik soronkívüliséget élveznek. Ezenkívül a frissen operált, varratszedésre érkező betegeket szintén igyekszünk soron kívül behívni. Természetesen ehhez járul még a friss sérültek időnként nagy számban való megjelemése is. Amennyiben Ön a várakozás kellemetlenségeit el szeretné kerülni, kérem jelentkezzen be a magánrendelésemre!

Ha az OEP finanszírozott, OGK-beli rendelésem mellett dönt, akkor hívja a 06/1-8877900 telefonszámot és itt kérjen időpontot.

A megbeszélt időpontban háziorvosi beutalóval, TAJ kártyájával, személyi igazolványával és lakcímkártyájával jelentkezzen az OGK (Budapest, Királyhágó u. 1.-3.) földszintjén a betegfelvételi irodában! Innen önt a rendelésemre irányítják, ahol szólítani fogjuk, ezért kérjük legyen türelemmel.

Magánrendeléseimet azoknak javaslom, akik szeretnének időt megtakarítani, és nyugodt környezetben minden kérdésükre alapos felvilágosítást kapni. Bejelentkezni a 06/1-4895200 telefonszámon tud. A magánrendelésem a Nagy Jenő u. 8 szám alatt a Buhdai Egészségközpontban található.
A telefonszámon minden információval ellátják, mind a helyszínnel, parkolással kapcsolatban, mind pedig az árakkal kapcsolatban.

sorrend: 
60